Nieuws

Studiebijeenkomsten in 2021

vrijdag 8 januari 2021

De NVBI zal in januari en februari 2021 geen studiebijeenkomsten organiseren. Vanaf maart 2021 zal per maand bekeken worden of er een studiebijeenkomst plaat kan vinden. Het streven is om zodra dit weer mogelijk is, elke maand een andere spreker uit te nodigen, waarbij technische, juridische en bedrijfskundige onderwerpen worden afgewisseld.  

Verslag NVBI studiebijeenkomsten 2020

vrijdag 8 januari 2021

De NVBI organiseert normaal gesproken tien studiebijeenkomst per jaar, telkens over een ander actueel onderwerp. In 2020 was dit niet mogelijk door de Covid19-maatregelen. Een aantal studiebijeenkomsten zijn uitgesteld maar drie bijeenkomsten konden deels digitaal wel doorgaan en deze waren goed bezocht door leden en belangstellenden.

NVBI Publiceert Protocol Taxeren van Software en Model Taxatierapport

maandag 13 november 2017

De Nederlandse Vereniging van Beëdigd Informatica-deskundigen NVBI heeft een nieuw protocol ontwikkeld om de waarde van software te bepalen. Het protocol werd gelanceerd op het Symposium ‘Rechtszekerheid in de Informatiemaatschappij’, dat op 7 november 2017 plaatsvond in Utrecht. Het symposium, georganiseerd door NVBI en IT-notarissen, werd bijgewoond door experts uit drie verschillende hoeken: IT, accountancy en notariaat.