Nieuws

Studiebijeenkomsten 2019

dinsdag 8 januari 2019

De NVBI heeft voor 2019 een serie studiebijeenkomsten gepland.  Deze studiebijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor iedereen die daar belangstelling voor heeft.

Studiebijeenkomst Privacy en AVG in de praktijk

vrijdag 28 september 2018

Dinsdag 25 september 2018 verzorgden NVBI leden Nico Keijser en Siewert van Otterloo een leerzame studiebijeenkomst met de titel "Privacy en AVG in de praktijk"

NBVI organiseert meerdaagse training ICT, data en recht

maandag 10 september 2018

De Nederlandse Vereniging van Beëdigde Informaticadeskundigen NVBI organiseert gedurende het jaar voor haar leden en belangstellenden studiebijeenkomsten. Die worden met regelmaat aangevuld met meerdaagse meer diepgaande bijeenkomsten. Zo wordt in 2018 een meerdaagse cursus “ICT, data en recht” georganiseerd. Deze cursus wordt verzorgd door Peter van Schelven.

NVBI Publiceert Protocol Taxeren van Software en Model Taxatierapport

maandag 13 november 2017

De Nederlandse Vereniging van Beëdigd Informatica-deskundigen NVBI heeft een nieuw protocol ontwikkeld om de waarde van software te bepalen. Het protocol werd gelanceerd op het Symposium ‘Rechtszekerheid in de Informatiemaatschappij’, dat op 7 november 2017 plaatsvond in Utrecht. Het symposium, georganiseerd door NVBI en IT-notarissen, werd bijgewoond door experts uit drie verschillende hoeken: IT, accountancy en notariaat.

NVBI organiseert Symposium

Rechtszekerheid in de informatiemaatschappij Waarderen en beschermen van intellectueel eigendom

maandag 12 juni 2017

Een informatief symposium, met twee lustrums als feestelijke aanleiding. Thema: hoe beschermen en waarderen we intellectueel eigendom in de huidige informatiemaatschappij? Het IT-notariaat biedt uitkomst, versterkt door de onafhankelijk informatica-deskundigen van de NVBI.

Twee nieuwe leden versterken NVBI

dinsdag 31 januari 2017

Beroepsvereniging NVBI heeft onlangs twee nieuwe IT-experts toegevoegd aan het ledenbestand. IT-advocaat Robert Grandia en IT-inkoop expert Marian Froon zijn op dinsdag 17 Januari 2017 beëdigd, nadat ze allebei zijn geslaagd voor het verplichte examen. Wij interviewden Marian en Robert over deze stap.

Beëdiging Marian Froon en Robert Grandia

maandag 2 januari 2017

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 17 januari 2017 worden Marian Froon en Robert Grandia beëdigd als NVBI lid. Na een succesvol afgelegde vakbekwaamheidstoets eind 2016 worden zij op 17 januari 2017 officieel per notariële akte Beëdigd Informaticadeskundige.

Beëdiging nieuw lid Djurre Postma

zaterdag 2 januari 2016

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 19 januari 2016 wordt Djurre Postma beëdigd als NVBI lid. Na een succesvol afgelegde vakbekwaamheidstoets eind 2015 wordt hij op 19 januari 2016 officieel per notariële akte Beëdigd Informaticadeskundige.

Openbare studiebijeenkomsten 2017

zaterdag 2 januari 2016

De vereniging heeft voor 2017 een serie studiebijeenkomsten gepland.  Deze studiebijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor iedereen die daar belangstelling voor heeft.

Drie nieuwe leden beëdigd

zondag 28 juli 2013

IT-notaris Wouter Steins Bisschop beëdigde op dinsdag 30 oktober 2012 drie nieuwe NVBI leden. Zij doorstonden de vakbekwaamheidstoets, beloofden zich te onderwerpen aan regels en tuchtrecht van de vereniging en kregen hun zegen van de staatssecretaris door middel van een VOG. Voortaan mogen zij zich ‘beëdigd informaticadeskundige’ noemen. Bij de beëdiging in het Utrechtse Mitland-hotel waren het voltallige bestuur, leden en andere belangstellenden aanwezig. Notaris Wouter Steins Bisschop

12