• Inloggen

NVBI voor Opdrachtgevers

Goede voorbereiding is het halve werk. Zeker wanneer uw organisatie vraagt om een complex ICT-project. Maar zelfs dan blijft de realiteit weerbarstig. Een onafhankelijk en beëdigd informaticaspecialist kan u passende ondersteuning bieden in alle fasen van het traject.

NVBI-leden zijn niet alleen doorgewinterde specialisten in de informatica, ze kennen ook hun weg in bedrijfskunde en recht. En dit brede perspectief betaalt zich uit voor u als opdrachtgever. Met hun ervaring en expertise in het plannen, uitvoeren en beoordelen van informaticaprojecten worden NVBI-leden ingeschakeld bij bijvoorbeeld aanbestedingen, projectaudits en om conflicten te beslechten.

ICT-projecten worden tot in detail gepland. Tijdens de vaak jarenlange, intensieve samenwerking tussen opdrachtgevers enerzijds en leveranciers en ontwikkelaars anderzijds, worden geregeld ingrijpende beslissingen genomen. Dan is het belangrijk dat alle betrokken partijen kunnen terugvallen op goede afspraken. Niet alleen om meerkosten, oponthoud of irritaties te voorkomen. Maar ook om de effectiviteit van uw werkprocessen, het werkplezier van uw medewerkers, de kwaliteit van uw producten of diensten en de klanttevredenheid te waarborgen. Dit is het dagelijks werk van de NVBI-leden. Zij voelen zich thuis in elke fase van een ICT-traject. Of het nu gaat om de voorbereiding, de begeleiding, evaluatie tussentijds en achteraf of om conflictbeslechting wanneer dat toch noodzakelijk blijkt.

Zie ook Diensten voor meer informatie.

Inloggen