• Inloggen

Komende Bijeenkomsten

De NVBI organiseert studiebijeenkomst voor haar leden en belangstellenden. Elke bijeenkomst kent een informatief onderdeel. Belangstellenden krijgen op verzoek informatie over het lidmaatschap.

Overzicht bijeenkomsten

NVBI-Studiebijeenkomst: The Standish Reports 1994-2024, 30 jaar succes- en faalfactoren van IT-projecten en de toekomst van projectloos werken: Go with the Flow!, Hans Mulder 23 apr 2024

De Standish Group is een onderzoeksorganisatie die bekend staat om haar CHAOS-rapporten, die inzichten bieden in het succes, de uitdagingen en het falen van IT-projecten. Sinds de oprichting in 1985 heeft de Standish Group een breed scala aan onderzoeksrapporten en diensten aangeboden die zich richten op IT-projectprestaties.

NVBI-Studiebijeenkomst: Budgettering van software met Easy Functional Sizing (EFS), Marcel Geraads 28 mei 2024

In deze studiebijeenkomst presenteert Marcel Geraads, programmamanager bij KWD, de schattingsmethode Easy Functional Sizing (EFS). Deze methode is ontwikkeld als een oplossing voor betrouwbare budgettering, evenals het schatten van vereiste capaciteit bij softwareontwikkeling. Ontworpen voor scenario’s zonder aanwezige experts of in het geval het om onbekende software gaat. De beschreven methode biedt een gestructureerde benadering voor het bepalen van functionele omvang, met directe en indirecte uren als vertaalslag.

NVBI-Studiebijeenkomst: IP Valuation - Core Concepts in a nutshell, Steven van Wijk 25 jun 2024

Tijdens de bijeenkomst zal Steven van Wijk een introductie geven op IP Valuation. Diverse situaties waarin IP Valuation zich manifesteert zullen de revue passeren (zoals disputes, insolventie, accounting, tax/transfer pricing).

NVBI-Studiebijeenkomst: Onderwerp nog niet bekend 17 sep 2024

NVBI-Studiebijeenkomst: Onderwerp nog niet bekend

NVBI-Studiebijeenkomst: Onderwerp nog niet bekend 22 okt 2024

NVBI-Studiebijeenkomst: Onderwerp nog niet bekend

12
Inloggen