Komende Bijeenkomsten

De NVBI organiseert geregeld bijeenkomst voor haar leden. Elke bijeenkomst kent een informatief onderdeel. Verder krijgen belangstellenden informatie over het (aspirant) lidmaatschap. De bijeenkomsten vinden plaats in Utrecht. Ze beginnen doorgaans in de namiddag. Na de ingeplande lezingen is er gelegenheid om te netwerken.

Studiebijeenkomst, Bitcoin en Crpyptovaluta, Daan Kleiman

Gepubliceerd op dinsdag 8 januari 2019 (564)

Evenement datum: 25-6-2019 19:00 - 21:30 Exporteren evenement

Aanmelding voor het evenement is niet meer mogelijk.

Studiebijeenkomst, Bitcoin en Crpyptovaluta, Daan Kleiman

Welke impact heeft de revolutie Bitcoin op de wereld? Wat zijn de fundamenten waarop deze revolutie is gebouwd, welke innovaties zijn er de afgelopen jaren geweest en wat kunnen we verwachten in de toekomst, op het gebied van blockchain-toepassingen, maar ook op het gebied van de monetaire aspecten. Gaat Bitcoin een "regulier" betaalmiddel worden en wordt de munt stabieler, als de Dollar en/of Euro minder stabiel wordt?

In deze masterclass zal ik dieper ingaan op zogenaamde layer-2 innovaties zoals het Lightning Network en side chains. Welke use cases maakt dit mogelijk en waarom is het uniek?

Over de spreker:
Daan Kleiman werkt sinds 2013 bij Bitonic en is verantwoordelijk voor de strategie. Bitonic is het eerste "Bitcoin-bedrijf" in Nederland en dus een echte pionier op het gebied van Bitcoin-diensten.

Datum. tijd en lokatie
25 juni 2019, 19:00 - 21:30 uur
Hotel Mitland, Ariënslaan 1, Utrecht

 

Naam:
E-mail:
Onderwerp:
Bericht:
x

Aankomende evenementen