• Inloggen

Komende Bijeenkomsten

De NVBI organiseert studiebijeenkomst voor haar leden en belangstellenden. Elke bijeenkomst kent een informatief onderdeel. Belangstellenden krijgen op verzoek informatie over het lidmaatschap.

Overzicht bijeenkomsten

NVBI-Studiebijeenkomst: IP Valuation - Core Concepts in a nutshell, Steven van Wijk

Gepubliceerd op donderdag 2 november 2023 (1426)

Evenement datum: 25-6-2024 19:00 - 21:30 Exporteren evenement

Aanmelden

Tijdens de bijeenkomst zal Steven van Wijk een introductie geven op IP Valuation. Diverse situaties waarin IP Valuation zich manifesteert zullen de revue passeren (zoals disputes, insolventie, accounting, tax/transfer pricing).

Tevens worden de belangrijkste valuation methodieken behandeld en de aandachtspunten per asset class (van copyrights tot patents, trade names en customer lists). De nadruk van de bijeenkomst zal liggen op de belangrijkste concepten op het gebied van (IP) Valuation.

Over de spreker
Steven van Wijk is sinds 2010 Managing Director van DVCI, een valuation boutique gespecialiseerd in IP Valuation. Hij is Register Valuator bij en tevens directeur van het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NiRV). In het verleden was hij onder meer werkzaam voor PwC Valuation & Strategy en als Global Valuation Partner voor Transfer Pricing Associates. Steven is lid van het NiRV, de European Association of Certified Valuation Analysts (EACVA), de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), de Licensing Executives Society (LES) en natuurlijk de NVBI.

Datum en tijd:
25 juni 2024, 19:00 - 21:30 uur

Lokatie:
Hotel Mitland
Ariënslaan 1
3573 PT Utrecht

Aanmeldingsformulier

Gebruik correcte CAPTCHA
x
Inloggen