Lid worden

NVBI-leden zijn ervaren professionals die hoogwaardige diensten (IT, juridisch en organisatorisch) op niveau verrichten. Waar nodig ondersteunen NVBI-leden elkaar. Dat is mogelijk door de coöperatieve instelling van de leden, die beschikken over een groot scala van verschillende expertises. Lid zijn van de NVBI ontsluit deze diepgaande kennis en ervaring.

Aspirant lid worden

NVBI biedt de mogelijkheid om (aspirant) lid te worden om in deze kennis te delen en toegevoegde waarde van het NVBI lidmaatschap te ervaren. Zowel voor het aspirant lid als voor de opdrachtgevers.

Een eerste kennismaking met de NVBI en andere NVBI leden is snel geregeld: woon (kosteloos) een NVBI Studiebijeenkomst bij.

Direct (aspirant) lid worden? Dat kan ook. Vul dit aanvraagformulier in en stuur het op naar NVBI, Postbus 242, 3500 AE UTRECHT of gescand naar info@nvbi.nl.
Bij uw aanmelding als aspirant lid dient u tevens de Vragenlijst Integriteit in te vullen. Wanneer u in loondienst werkzaam bent dan hebben wij ook een door uw werkgever ondertekende Verklaring Onafhankelijk Adviseren nodig.

Meer informatie

Om definitief te worden toegelaten als lid van de NVBI dient u, meestal aansluitend aan een periode van aspirant-lidmaatschap, een vakbekwaamheidstoets (VBT) af te leggen. Voor meer informatie lees de Algemene Informatie NVBI of mail naar info@nvbi.nl.