Komende Bijeenkomsten

De NVBI organiseert geregeld bijeenkomst voor haar leden. Elke bijeenkomst kent een informatief onderdeel. Verder krijgen belangstellenden informatie over het (aspirant) lidmaatschap. De bijeenkomsten vinden plaats in Utrecht. Ze beginnen doorgaans in de namiddag. Na de ingeplande lezingen is er gelegenheid om te netwerken.

Informatiebijeenkomst lidmaatschap NVBI 26 mrt 2019

Informatiebijeenkomst lidmaatschap NVBI

Op deze bijeenkomst informeren wij u over lidmaatschap van de NVBI. Bestuursleden informeren u over het lidmaatschap van de NVBI. Bestaande leden informeren u over hun motivatie lid te zijn van de NVBI.

Na afloop serveren wij een broodmaaltijd. Aansluitend kunt u deelnemen aan de studiebijeenkomst PSD2 (graag apart inschrijven)

Datum, tijd en lokatie
26 maart 2019, 16:00 - 18:00 uur
Hotel Mitland, Utrecht
Ariënslaan 1
3573 PT  Utrecht

Studiebijeenkomst, PSD2, Edwin van Gorp 26 mrt 2019

Studiebijeenkomst, PSD2, Edwin van Gorp

PSD2 is een nieuwe directive voor de financiële sector, die banken verplicht om data beschikbaar te stellen aan andere partijen. Door deze directive zijn banken genoodzaakt om over te gaan naar een open banking model, en moeten zij koppelvlakken (API’s) beschikbaar stellen. Anderzijds kunnen banken en nieuwe spelers gebruik maken van de nieuwe API’s om innovatieve diensten te ontwikkelen. Op deze studiebijeenkomst zal Edwin van Gorp, Architect en Executive Consultant bij verschillende banken, toelichten welke ontwikkelingen er gaande zijn in de financiële sector en wat de impact van de veranderingen is. 

Datum, tijd en lokatie
26 maart 2019, 19:00 - 21:15 uur
Hotel Mitland, Utrecht
Ariënslaan 1
3573 PT  Utrecht

Studiebijeenkomst, onderwerp nog niet bekend 23 apr 2019

Studiebijeenkomst, onderwerp nog niet bekend

Studiebijeenkomst, onderwerp nog niet bekend 28 mei 2019

Studiebijeenkomst, onderwerp nog niet bekend

Studiebijeenkomst, onderwerp nog niet bekend 25 jun 2019

Studiebijeenkomst, onderwerp nog niet bekend

12

Aankomende evenementen