• Inloggen

Komende Bijeenkomsten

De NVBI organiseert geregeld bijeenkomst voor haar leden en belangstellenden. Elke bijeenkomst kent een informatief onderdeel. Belangstellenden krijgen op verzoek informatie over het (aspirant) lidmaatschap. De bijeenkomsten vinden virtueel plaats en indien (weer) mogelijk zowel virtueel als in Utrecht. Na de ingeplande lezingen is er gelegenheid om te netwerken, zowel virtueel als fysiek.

Overzicht bijeenkomsten

Studiebijeenkomst: Juridische uitdagingen van Kunstmatige Intelligentie, Jos van der Wijst

Gepubliceerd op dinsdag 1 februari 2022 (425)

Evenement datum: 27-9-2022 19:00 - 21:30 Exporteren evenement

Aanmelden

De opkomst van AI-technologie (kunstmatige intelligentie) leidt tot nieuwe juridische vragen: welke data mag je gebruiken om neurale netwerken te trainen? Van wie is het AI-systeem? Zijn AI-developers aansprakelijk voor fouten die door AI-systemen gemaakt worden? Welke datasets mag je gebruiken om AI systemen te trainen? Hoe kun je vaststellen of een AI systeem aan wet- en regelgeving voldoet? 

 

Advocaat Jos van der Wijst van BG.legal is gespecialiseerd in AI-vraagstukken en is ook een kennisbank begonnen om AI-bedrijven te helpen met hun juridische uitdagingen. In deze lezing zal hij uitleggen welke vragen hij tegenkomt en wat volgens hem de grootste uitdagingen zullen worden. 

Datum en locatie:
27 september 2022, 19:00 - 21:30 uur
Hotel Mitland, Ariënslaan 1, Utrecht

 

Aanmeldingsformulier

 
x

Aankomende evenementen

Inloggen